Auteur Topic: BOARDHANDLEIDING  (gelezen 8415 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Brandweerforum

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 32.090
  • Geslacht: Man
    • Stichting Fire & Safetyfora
  • Bezoek: Brandweer
Gepost op: 19 december 2005, 21:17:23
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
Ben je als verzamelaar op zoek naar iets of heb je iets aan te bieden? Dan kan en mag je hier in deze board een bericht plaatsen. Het plaatsen van een bericht is gratis, echter dit geld alleen voor privé aangeboden objecten. Voor berichten van commerciële aard is men verplicht contact op te nemen met de beheerder. Let op! Plaats alleen serieuze oproepen!

Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing.

Het topic: BOARDHANDLEIDING in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde deze richtlijnen wijzigen.


Specifieke richtlijnen en voorbehoud:
- Als je iets aan te bieden hebt, zorg dan voor een goede en duidelijke omschrijving van het object en plaats er bij voorkeur een foto bij. Tevens is het verplicht een prijs te noemen van het aangeboden object.
Daarbij is het niet toegestaan, dat je een links plaatst waarbij je op jouw of een andere zijn website beland.

- De aangeboden of gezochte objecten dienen brandweer gerelateerd te zijn. Objecten die gevraagd of aangeboden worden en niets met hulpverlening te maken hebben, worden zonder opgaaf van reden verwijderd.

- Commerciële aanbiedingen en vragen zijn in principe niet toegestaan. Hiervoor word u verzocht contact op te nemen met de beheerder. info@hetbrandweerforum.nl 

- Bijzondere brandweer artikelen met een (kennelijke) aanbod- of vraagprijs van meer dan €250,= vóór plaatsen aanvragen per PM bij een Teamlid van Het Brandweerforum. Deze worden standaard na 3 weken verwijderd.

- Het kopen en verkopen van objecten dient ten aller tijden te geschieden tussen koper en verkoper, Dit board van Het Brandweerforum dient dan ook alleen als locatie waar men de objecten onder de aandacht kan en mag brengen. Het Brandweerforum kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele miskopen men is hier voor nooit aansprakelijk, en is daarnaast nimmer partij in overeenkomsten voorvloeiend uit contacten gelegd via Het Brandweerforum. Het Brandweerforum behoud zich het recht voor zonder verklaring aanbiedingen/vragen te weigeren of te verwijderen. Tevens hou Het Brandweerforum zich het recht voor om bij een eventuele gebleken opzettelijke misleiding of bedrog bij een transactie, een actie te ondernemen in de vorm van een ban voor het betreffende lid in kwestie.

- Vanaf heden de topic’s plaatsen volgens uniformele opzet.
Dit volgens de verschillende aanduidingsbenamingen.
Te weten,

Aangeboden:    Hier kunnen alle brandweergerelateerde zaken verkocht worden
                     (wel volgens de boardhandleiding).
Gezocht:         Hier kan aangegeven worden als men iets zoekt voor bijvoorbeeld je verzameling.
Vraag:            Hier kan men een vraag stellen over iets wat betrekking heeft op het gebied van
                     verzamelen of verzamelingen (natuurlijk wel brandweergerelateerd).
Tip:                Hier kan men een bericht kwijt als men weet wat voor andere geïnteresseerde ook
                     van belang kan zijn.
Hobby:            Hier in kan men alles kwijt wat met de hobby te maken heeft, of dat nu het laten
                     zien is van iets uit je hobby of wat dan ook, zolang het maar brandweergerelateerd is.

- Topic’s worden vanaf heden na 6 weken door een van de moderators naar het archief verplaatst. Indien dit door de topic starter wordt gevraagd kan deze voor een periode van 3 weken nogmaals terug  in het board Verzameling geplaatst worden. Mocht je eerder dan 6 weken je topic willen sluiten, omdat je item verkocht is of je hebt gevonden wat je zocht!
Laat het dan even weten aan een van de moderators. Zo zorgen we met z’n alle voor een opgeruimd en overzichtelijk board.
Voor vragen, opmerkingen, ideeën of problemen kun je altijd terecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donker blauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan één van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.

Met vriendelijke groet,
Het Brandweerteam