Auteur Topic: BOARDHANDLEIDING  (gelezen 15917 keer)

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

Brandweerforum

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 32.090
  • Geslacht: Man
    • Stichting Fire & Safetyfora
  • Bezoek: Brandweer
Gepost op: 19 december 2005, 21:07:38
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
In dit topic kan je data bekend maken van: beurzen, wedstrijden, demonstraties, open dagen en openbare oefeningen! Deze kunnen de teamleden van het Brandweerforum dan toevoegen aan de kalender voor je! Ook een nabespreking van de gebeurtenissen kan hier worden gehouden.

Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing.

Het topic: BOARDHANDLEIDING in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde deze richtlijnen wijzigen.


Specifieke richtlijnen:
Graag zouden wij het topic in de volgende vorm op het forum zien verschijnen:

Opbouw topictitel:
- Datum (voluit) evenement, plaatsnaam

Voorbeelden:
- 10-10-2009 Open dag brandweer, Leidschendam-Voorburg
- 25-05-2009 TS-HD & 112-wedstrijden, Barneveld
- 01-03-2010 Verzamellaarsbeurs, Heemstede

Beslaat een evenement meerdere dagen, dan hangt de schrijfwijze van de datum af van het aantal dagen dat het evenement bestrijkt. In beide gevallen dienen de begin- en einddatum voluit geschreven te worden. Alleen bij een tweedaagse-evenement schrijf je een '&' en bij andere meerdaagse evenementen schrijf je 't/m'. De rest van het topictitel schrijf zoals bovenstaande.

Voorbeelden:
-10-10-2009 & 11-10-2009 Open dag brandweer, Leidschendam-Voorburg
-25-05-2009 t/m 29-05-2009 Verzamellaarsbeurs, Heemstede

Inhoudelijk zouden we graag zien dat je een omschrijving geeft van het evenement. Dat kan zijn door middel van een programma, een aankondiging of een poster. Uiteraard zijn er nog andere vormen mogelijk, waar het om gaat is dat er direct de informatie mee wordt gezonden die beschikbaar is.

Het Team Brandweerforum zal het topic zo spoedig mogelijk linken aan de kalender.


Reacties in geopende topics in dit board
In het geval dat iemand een reactie op een evenement plaatst met daarbij een verwijzing naar een eigen website, dan word de volgende richtlijn van kracht. Men is dat verplicht minstens twee foto's of een filmpje te plaatsen inclusief een kort stukje tekst wat betrekking heeft op het evenement. Bij het niet opvolgen van deze richtlijn, zal de reactie met link naar website verwijderd worden. 


Archief:
Naast het board evenementen is er een sub-board archief. Een topic van een evenement dat geweest is zal twee maanden daarop naar het archief toe worden verhuisd (Voorbeeld: een topic van 1 oktober 2009, zal rond 1 december 2009 verplaatst worden naar het archief).

Tot de verhuizing blijven de topics open staan. Vanaf het moment dat het betreffende topic verhuisd naar het archief, krijgt deze een slotje, op verzoek kan een gesloten topic opnieuw herplaatst worden. Dit verzoek dient men te doen bij een moderator.


Voor vragen, opmerkingen, ideeën of problemen kun je altijd terecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donker blauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan één van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.


Met vriendelijke groet,
Team Brandweerforum.