Auteur Topic: Brandpreventieforum  (gelezen 2671 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Pyro_loe

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 188
  • Geslacht: Man
  • Specialisatie: externe veiligheid, pro-actie/preventie, gev.stoffen
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Brandmeester
Gepost op: 27 januari 2011, 20:39:25
Voor degenen die dit interessant vinden..

Jubileumcongres Brandpreventieforum

Brandpreventieforum organiseert op donderdag 7 april 2011 haar eerste jubileumcongres. Het congres, met gratis toegang, staat vooral in het teken van innovatieve installaties in de brandpreventiebranche. Het jubileumcongres vindt plaats in theater De Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur. Meer informatie over het congres is te vinden op de website www.jubileumcongres.nl.

Tijdens het congres worden met name de vernieuwende aspecten van de gepresenteerde installaties belicht. Vier sprekers zijn voor dit congres uitgenodigd, die elk op een boeiende wijze zullen vertellen over hun installaties en brandpreventieve maatregelen die men steeds vaker in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Een uitgebreide programmering van het jubileumcongres is te vinden op de website.

Kennisnetwerk over brandpreventie

Brandpreventieforum.nl is Nederlands grootste online kennisnetwerk over brandpreventie. Het bestaat uit een portaalsite met diverse artikelen over brandpreventie, een forum en een brandpreventiewoordenboek. Er is ook een bedrijvenindex en een vacaturedatabank. Het forum telt ruim 1300 leden. Per maand wordt het door meer dan 14.000 mensen bezocht.

Het brandpreventiecongres van brandpreventieforum vindt plaats op 7 april 2011 in de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur. De deelname aan het congres is gratis. Meer informatie vindt u op www.jubileumcongres.nl. Deelnemers aan het congres vormen misschien een interessante doelgroep voor uw eigen organisatie. Met een stand op het congres kunt u hen uw organisatie voorstellen. Vraag nu informatie over een stand aan.