Auteur Topic: BOARDHANDLEIDING  (gelezen 9905 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Brandweerforum

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 32.090
  • Geslacht: Man
    • Stichting Fire & Safetyfora
  • Bezoek: Brandweer
Gepost op: 12 november 2006, 14:18:43
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
Dit board is bedoeld voor actueel brandweergerelateerd nieuws en incidenten uit het buitenland.

Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing.

Het topic: BOARDHANDLEIDING in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde deze richtlijnen wijzigen.


Specifieke richtlijnen:
- In het topic 'Korte berichten' kunnen brandweergerelateerde nieuwsberichten worden gepost. Dit kan een persbericht zijn over een brand in een flat in Peking, een ongeluk in Spanje waar 'x' aantal gewonden zijn gevallen, maar ook een vliegtuigcrash in Mexico.

- Voor ingrijpendere incidenten mag een apart topic worden aangemaakt. Voorwaarde is wel dat het niet bestaat uit alleen een persbericht, maar dat er meer informatie beschikbaar is (bijvoorbeeld meerdere persberichten, (een link naar) foto's of videomateriaal).

- Voor fotoreportages van een buitenlands incident, mag een apart topic worden aangemaakt. Aangezien daarbij vaak geen persbericht te vinden zal zijn, vragen we jullie wel om dan ook echt zichtbare foto's te plaatsen en niet alleen maar een link naar foto's. Zo voorkomen we dat een topic alleen maar staat uit een link naar foto's.


Benaming topics over incidenten:
De standaard notificatie voor aparte topics wordt: dd-mm-jjjj Incident Straatnaam (indien beschikbaar), Plaats (indien beschikbaar) gevolgd door (Land).

Voorbeelden:
09-11-2008 Vliegtuigcrash, Madrid (Spanje)
09-11-2008 Bosbranden (Griekenland)
09-11-2008 Aardbeving, New York (USA)
09-11-2008 Ongeluk met beknelling Schelde, Temse (BelgiŽ)


Voor vragen, opmerkingen, ideeŽn of problemen kun je altijd terecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donker blauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan ťťn van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.

Met vriendelijke groet,
Team Brandweerforum.