Auteur Topic: BOARDHANDLEIDING  (gelezen 8143 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Brandweerforum

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 32.168
  • Geslacht: Man
    • Stichting Fire & Safetyfora
  • Bezoek: Brandweer
Gepost op: 24 mei 2009, 17:13:24
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
Alle opmerkingen, bevindingen en andere zaken wat betrekking hebben op de verschillende games(spelen) welk er zijn op brandweer cq hulpverlening kunnen en mogen in dit board besproken worden. Echter wel graag vermelden om welk games(spel) het gaat.
Bij het maken van een topic aangeven waar het over gaat. Dus als volgt; Titel van het spel (game), vervolgens : en hierna plaatst je kort en bondig je vraag, je opmerking (kort samengevat) of wat dan ook voor een reactie je wil geven over het spel (game)


Let op de legaliteit van hetgeen je linkt. We hebben recent een link moeten verwijderen die naar een illegale download website verwees. Hierbij dus het verzoek om op de herkomst van je links te letten. Op het moment dat wij een illegale link tegen komen wordt deze zonder pardon verwijdert, en zal de plaatser er van een officiŽle waarschuwing krijgen. Mocht je twijfelen over de legaliteit van hetgeen je wilt posten stuur dan even een PM naar een van de moderators.


Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing.

Het topic: BOARDHANDLEIDING in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde deze richtlijnen wijzigen.


Voor vragen, opmerkingen, ideeŽn of problemen kun je altijd terrecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donker blauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan ťťn van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.

Met vriendelijke groet,
Team Brandweerforum