Auteur Topic: BOARDHANDLEIDING  (gelezen 8313 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Brandweerforum

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 32.168
  • Geslacht: Man
    • Stichting Fire & Safetyfora
  • Bezoek: Brandweer
Gepost op: 20 april 2007, 12:53:04
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
In dit board kunnen verschillende zaken gemeld of besproken worden die verband hebben met de Zuid-Oost Brabant.

Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing.

Het topic: BOARDHANDLEIDING in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde  deze richtlijnen wijzigen.Specifieke regels:
Het "Vragen/opmerkingen over P2000-berichten" topic is bedoeld om vragen te stellen en/of opmerkingen te maken over meldingen met classificatie klein-incident (alle meldingen vanaf middel-incident of Grip-incidenten mogen worden geplaatst in het board actueel)

In het topic "Korte berichten uit de regio Zuid-Oost Brabant" kunnen krantenberichten en andere korte berichten worden geplaatst.

Zodra er een groot-incident plaats vindt, en deze geplaatst wordt in het board actueel, wordt er een verwijzing geplaatst in het "Overzicht grote incidenten in de Regio Zuid-Oost Brabant". Hiermee willen wij een goed en snel overzicht hebben.

Er mag een apart topic worden gemaakt voor algemene vragen. Een uitrukverslag maken van een incident (alleen classifiicatie klein-incident) mag in een apart topic, mits het voldoet aan de volgende criteria:
- Vermelding van betreffende P2000 melding
- Vermelding van een verslag/persbericht
- Plaatsen van minimaal 1 foto

Wij vragen u ook altijd om bronvermelding te plaatsen bij informatie en foto's mochten deze niet afkomstig zijn van uzelf. Andere gebruikers kunnen zo de betrouwbaarheid inschatten en het is wel zo netjes richting de schrijver van het artikel dan wel maker van de foto.


Tools:
Hieronder vind u een overzichtskaart van de regio Zuid-Oost Brabant

visitors can't see pics , please register or loginBron: Wikipedia.


Een regio beslaat het grondgebied van de onder de regionaam vermelde gemeenten.

Brabant-Zuidoost :

Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre.

Wij stellen het, bij het plaatsen van P2000 berichten ook erg op prijs als huisnummers worden verwijderd uit de P2000 melding, telefoonnummers zijn zo ie zo niet toegestaan om te publiceren in P2000 meldingen.

Teneinde niet constant hele rijen (dezelfde) capcodes in geciteerde berichten te zien, moeten bij het citeren van P2000-berichten uit een eerdere posting, de regels met capcodes en evt. andere informatie zoals Google Maps e.d. worden verwijderd. Dus indien u iemand citeert die een P2000-melding heeft geplaatst, wordt alleen de eerste regel van de P2000-melding (met datum, straatnaam e.d.) geciteerd. Dat is immers al voldoende om te laten zien naar welke melding wordt verwezen.

Externe weblinks plaatsen:

Om een link naar een website te plaatsen dienen de volgende regels in acht genomen te worden:

* Minimaal 2 foto's met de link en vermelding van de fotograaf,
* Bij 1 foto/video een artikel erbij plaatsen,
* Maximaal 1 maal de website vermelden alwaar de rest van de foto's te bekijken zijn.
* Bronvermelding blijft ongewijzigd

Deze regel is er om het voor een ieder hierop het forum leuker en informatiever te maken en tevens gaat hierdoor is de kwaliteit van het forum gewaarborgd.

Bij het opnieuw plaatsen van deze one-liners c.q. het niet voldoen aan de regels, kunnen deze zonder opgaven verwijderd worden door het moderatorteam.


Voor vragen, opmerkingen, ideeën of problemen kun je altijd terecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donker blauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan één van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.


Met vriendelijke groet,
Team Brandweerforum.