Auteur Topic: BOARDHANDLEIDING  (gelezen 7825 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Firefighter Robert

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 6.419
  • Geslacht: Man
  • Specialisatie: Brandweer chauffeur groot / Pompbediender + Gaspakdrager + Industrial Firefighter
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Onderbrandmeester
Gepost op: 18 februari 2009, 20:25:57
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
In dit board kunnen casussen en polls die brandweer- en/of forumgerelateerd zijn worden geplaatst, iedereen kan deelnemen aan de casussen en polls die hier geplaatst worden.

Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing. Het topic: BOARDHANDLEIDING in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde deze richtlijnen wijzigen.


Specifieke richtlijnen:
- Mocht je documenten en / of postings van een andere bron gebruiken dan die van jezelf dan graag een bronvermelding plaatsen.

- Bij het citeren van een bericht met foto graag de [img] tags weghalen.

- De polls hebben een duur van maximaal 1 maand, na 1 maand zal de poll gesloten worden door het moderator team.


Voor vragen, opmerkingen, ideeën of problemen kun je altijd terecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donker blauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan één van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.

Met vriendelijke groet,
Team Brandweerforum.