Auteur Topic: BOARDHANDLEIDING  (gelezen 8252 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Brandweerforum

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 32.168
  • Geslacht: Man
    • Stichting Fire & Safetyfora
  • Bezoek: Brandweer
Gepost op: 19 december 2005, 21:22:38
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
In dit topic mag je alle interessante brandweerlinks/hulpverleningslinks plaatsen! Weet jij een leuke, goede of mooie website post deze dan hier. Een linkje terug naar het Brandweerforum wordt ook altijd gewaardeerd!

Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing.

Het topic: BOARDHANDLEIDING in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde deze richtlijnen wijzigen.


Specifieke regels:
- Post niet alleen een link, maar probeer ook even kort te vertellen waar de site over gaat en wat er te vinden is. Dit is niet alleen een stuk informatiever dan enkel het plaatsen van de link, het ziet er ook nog eens wat verzorgder uit.

- In de topictitel graag enkel en alleen de link van de site plaatsen (voorzien van http://) en geen andere dingen. Dit houdt het overzichtelijk en eenduidig.

- Het zou wel zo eerlijk zijn als je na het plaatsen van een link naar een/jouw site, er voor zorgt dat op die site ook naar Het Brandweerforum wordt gelinkt.


Voor vragen, opmerkingen, ideeën of problemen kun je altijd terrecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donker blauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan één van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.

Met vriendelijke groet,
Team Brandweerforum.