Auteur Topic: BOARDHANDLEIDING  (gelezen 7091 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Brandweerforum

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 32.168
  • Geslacht: Man
    • Stichting Fire & Safetyfora
  • Bezoek: Brandweer
Gepost op: 28 december 2007, 12:43:41
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
Plaats en bespreek in dit board alle brandweerboeken die in jouw bezit zijn. Wil je nog aan literatuur komen, of weten waar je ze kan halen? Hier kun je dat allemaal bespreken.

Literatuur over andere hulpverleningsinstanties, bv politie, ambulance etc, mogen geplaatst worden in het topic hulpverlening algemeen. Mocht er literatuur zijn die een eigen topic vereist dan kan dit op verzoek, door middel van meld dit bericht aan de moderator of naar inzicht van het Team Brandweerforum gedaan worden


Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing.

Het topic: BOARDHANDLEIDING in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde deze richtlijnen wijzigen.


Voor vragen, opmerkingen, ideeën of problemen kun je altijd terecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donker blauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan één van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.

Met vriendelijke groet,
Team Brandweerforum.