Auteur Topic: BOARDHANDLEIDING  (gelezen 9000 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

hv-engeltje

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 14.636
  • Geslacht: Vrouw
  • Specialisatie: Instructeur, bevelvoerder
  • Bezoek: Brandweer
Gepost op: 20 februari 2009, 11:36:28
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
In dit board kunnen discussies worden gevoerd en vragen worden gesteld over het onderwerp repressie en nazorg. Dit betekend dat je hier onderwepen in kwijt kan die gaan over de inzetten die de brandweer doet en de nazorg van het personeel na een inzet.

Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing. Het topic: BOARDHANDLEIDING in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde deze richtlijnen wijzigen.


Specifieke richtlijnen:
- Mocht je documenten en / of postings van een andere bron gebruiken dan die van jezelf dan graag een bronvermelding plaatsen.

Voor vragen, opmerkingen, ideeën of problemen kun je altijd terecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donderblauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan één van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.

Met vriendelijke groet,
Team Brandweerforum.
I'm not a female firefighter, I'm a firefighter who happens to be female.

Al mijn commentaren en posts zijn op eigen titel en zijn geen weergave van enige opdrachtgever of werkgever.

Il n'y a d'opinion que de ce qu'on ne connaît pas. (Gabriël Marcel)
Een echte mening heeft men enkel over dat waar men geen verstand van heeft.