Auteur Topic: BOARDHANDLEIDING  (gelezen 11999 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Firefighter Robert

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 6.419
  • Geslacht: Man
  • Specialisatie: Brandweer chauffeur groot / Pompbediender + Gaspakdrager + Industrial Firefighter
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Onderbrandmeester
Gepost op: 11 februari 2009, 22:29:10
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
In dit board kunnen jullie alle voertuigen, materieel en materiaal van de brandweer bespreken. Of het nu gaat om slangen, ademlucht, voertuigen, kazerne's of HV gereedschap.

Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing. Het topic: BOARDHANDLEIDING  in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde deze richtlijnen wijzigen.


Specifieke richtlijnen:
- Mocht je documenten en / of postings van een andere bron gebruiken dan die van jezelf dan graag een bronvermelding plaatsen.

- Bij het gebruik van een foto die niet volgens de regels is geplaatst zal deze na klachten door het moderator team worden verwijderd.

- Zodra blijkt dat de foto al eens eerder op het forum geplaatst is of de foto is niet meer online, dan zal de posting door het mod team worden verwijderd.
  Dit om een wildgroei te voorkomen aan foto's die dubbel en niet meer te bekijken zijn.


Voor vragen, opmerkingen, ideeën of problemen kun je altijd terecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donker blauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan één van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.

Met vriendelijke groet,
Team Brandweerforum.