Brandweerforum

Afdelingen => Repressie en Nazorg => Topic gestart door: hv-engeltje op 20 februari 2009, 11:36:28

Titel: BOARDHANDLEIDING
Bericht door: hv-engeltje op 20 februari 2009, 11:36:28
visitors can't see pics , please register or login


Doel van dit board:
In dit board kunnen discussies worden gevoerd en vragen worden gesteld over het onderwerp repressie en nazorg. Dit betekend dat je hier onderwepen in kwijt kan die gaan over de inzetten die de brandweer doet en de nazorg van het personeel na een inzet.

Forumovereenkomst:
Op alle boarden van het Brandweerforum is de forumovereenkomst van toepassing. Het topic: BOARDHANDLEIDING in elk board zal extra aanvulling geven en/of wijzen op richtlijnen die specifiek gericht zijn op het gebruik van het board.

Aan de richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Het team Brandweerforum kan te allen tijde deze richtlijnen wijzigen.


Specifieke richtlijnen:
- Mocht je documenten en / of postings van een andere bron gebruiken dan die van jezelf dan graag een bronvermelding plaatsen.

Voor vragen, opmerkingen, ideen of problemen kun je altijd terecht bij het Team Brandweerforum. Het Team Brandweerforum zal altijd optreden in het vetgedrukt donderblauw. Voor vragen over modereeracties dien je altijd een PM te sturen aan n van de Teamleden. Behandel elkaar met respect, beoordeel ook niet diegene die iets schrijft maar beoordeel wat er geschreven wordt. Wij wensen jou veel plezier op het brandweerforum.

Met vriendelijke groet,
Team Brandweerforum.